CORTENSTRAAT 2, 2B 6211 HT MAASTRICHT

OVERNACHTEN IN HET CENTRUM VAN MAASTRICHT

Gelegen boven onze Bistro vier riante stadssuites in het bruisende centrum van Maastricht met uitizcht op de OLV-basiliek.
Le-Virage-25
Le-Virage-27

OVERNACHTEN

Boven onze Bistro bevinden zich vier ruime stadssuites. Twee van deze suites liggen op de bovenste verdieping, waarvan één met een Frans balkon en uitzicht op de prachtige OLV-basiliek.

Op de eerste verdieping zijn nog eens twee suites te vinden. Elke suite heeft een oppervlakte van ongeveer 32 m2 en bestaat uit een slaapkamer, een apart zitgedeelte en een eigen badkamer.

Alle suites bieden uitzicht op het levendige Jekerkwartier en de Koestraat. Daarnaast is er een eigen toegang aan de zijkant van het pand beschikbaar.

 

FACILITEITEN

Le-Virage-4
Le-Virage-5

PRIJZEN

Overnachting per studio per nacht:

Zondag t/m donderdag: € 99,- 
Vrijdag en zaterdag: € 145,– 
Toeristenbelasting p.p.p.n.: € 5.-

Prijzen kunnen afwijken op bepaalde data. Ontbijt is niet inbegrepen. Er zijn echter genoeg mogelijkheden voor ontbijt in de Koestraat of om de hoek op het prachtige OLV-plein. Alles op een steenworp afstand van ons hotel.

Voor meer informatie of om te reserveren, kunt u ons bellen (+31 43 321 66 08), e-mailen info@levirage.nl of boek direct onine via Booking.com.