CORTENSTRAAT 2, 2B 6211 HT MAASTRICHT

De Franse huiskamer van Maastricht

Grootse gastvrijheid gecombineerd met Franse gerechten die zich door het seizoen laten inspireren
Le Virage-83
Le-Virage-102

DINEREN

De Franse huiskamer van Maastricht. Bij ons kunt u genieten van urenlang tafelen of van een hoofdgerecht aan de bar met het oog op de klok. Wij serveren de Franse cuisine in een bistro ambiance waar u zich direct thuisvoelt. Bij goed weer is ons terras, met in het verschiet de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, een echte aanrader.

Grootse gastvrijheid gecombineerd met Franse gerechten die zich door het seizoen laten inspireren. Dit in combinatie met een wijnkaart die alle gerechten kracht bijzet. Naast de menukaart serveren wij elke dag wisselende gerechten. Een romantische bocht in hartje Maastricht waar de passie voor gastvrijheid en echt goed eten door Didier, Kyra en hun team dagelijks in de praktijk wordt gebracht.

 

LUNCH

Of je nu kiest voor een intieme lunch in een Franse huiskamer of voor een levendige ervaring op ons caféterras, één ding is het zeker: altijd genieten. 

Een snelle zakenlunch of uitgebreid de tijd  om te genieten van een gastronomische ervaring? Lunchen bij ons is altijd een welkome onderbreking van de dagelijkse routine en een mogelijkheid om te genieten van lekker eten, goed gezelschap en een ontspannen sfeer.

Geniet van een steak tartaar, heerlijke oester of gezellig borrelen onder het genot van een glaasje wijn en een plank van de chef. Bekijk onze menukaart en laat je inspireren.

518852330
Le Virage-100

WIJNEN

Onze wijnkaart is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een mooi assortiment van Franse wijnen.

Wat onze gasten zeggen

"Weekendje Maastricht en zojuist super lekker geluncht bij Bistro le Virage! De vis van de dag was boterzacht vanbinnen en lekker knapperig van buiten en de frietjes waren echt uitzonderlijk lekker (wat -vergis je niet- weinig restaurants zo serveren). De vloai was ook lekker van een lokaal bakkertje en op zn Limburgs een bourgondisch ruime portie. De bediening was ook mega aardig. Al met al een aanrader!"
"Goede kaart en prima begeleidende wijnen. Bediening is vriendelijk, plezierig en razendsnel. Binnen gegeten vanwege het weer, maar buiten heeft men ook een heel leuk terras voor in de zomer."
Martin van den Hemel
"Het beste restaurant in Maastricht. Heerlijke gerechten en goede wijnen. Bedankt weer voor de uitstekende service en tot snel!"
Maud van Hugten
Le-Virage-145

BISTRO LE VIRAGE
OP 'T PREUVENEMINT

In samenwerking met Wijnhandel Vojacek Wijnen én Le Poissonnier nemen we dit jaar deel aan het meest culinaire event van Nederland en omstreken: ‘t Preuvenemint.

‘t Preuvenemint vindt plaats van 22 – 25 augustus (stand nummer 14) op ‘t Vrijthof in Maastricht.

Interesse om te borrelen? Wil je met een gezelschap komen borrelen of een bedrijfsborrel organiseren? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor meer informatie over de locatie, programma en onze gerechten, kun je terecht op preuvenemint.nl